World maps

Free shipping on all orders in The Netherlands, Belgium and Germany!*

Wereldkaarten – assortiment

Verrijk je interieur met een prachtige wereldkaart! Speciaal voor alle reisliefhebbers is dit een absolute must have voor aan de muur binnenshuis of op kantoor om alle harten sneller te laten kloppen. De wereldkaart in huis is een echte interieurtrend aan het worden. Het is de perfecte decoratie om die lege muur te vullen. Voor iedere stijl, smaak en inrichting past een wereldkaart als trendy wanddecoratie. Daarnaast is een wereldkaart de perfecte manier voor jonge kinderen om op speelse wijze de wereld beter te leren kennen. Op deze pagina zijn alle varianten onder elkaar gezet, verschillend in houtsoort en grootte. Voor ieder wat wils!

Inmiddels zijn er veel merken die de mooiste wereldkaarten aanbieden om vergeten reisherinneringen op te halen. Zo is MiMi innovations opgericht in 2014 begon met het idee om originele en smaakvolle designproducten te maken die mensen esthetisch plezier geven. Veel aandacht wordt besteed aan elk detail, van bevestiging en uiterlijk van het product tot de verpakking. Sinds 2016 maakt MiMi Innovations wereldkaarten. Hiervoor wordt alleen gebruikgemaakt van duurzame houtsoorten van hoge kwaliteit. Inmiddels hangen hun unieke wereldkaarten in meer dan 30 landen en gaan door met het veroveren van de wereld!

De wereldkaarten van MiMi Innovations zijn decoratieve sets: Een Do It Yourself (DIY) pakket van alle componenten en accessoires om de wereldkaart eenvoudig aan je muur te bevestigen. Verkrijgbaar in allerlei maten, van de kleine 90 x 54cm tot de GIANT van 280 x 170cm, zodat er altijd een passende wereldkaart is voor elk soort kamer. Met gekleurde tags in kun je aangeven waar je geweest bent of de plaatsen markeren die nog op je bucketlist staan. Dankzij de eenvoudige handleiding is de DIY wereldkaart in no time bevestigd aan je muur. Handige fotovoorbeelden laten hoe je de wereldkaart stap voor stap moet ophangen. Sommige kleine eilanden zijn vanwege hun kleine formaat niet inbegrepen in het ontwerp. Daarom zijn 25 extra kleine eilanden toegevoegd als je een bepaald eiland op je kaart mist. Zo zijn niet alleen de grootste landen en continenten zichtbaar aan je muur, maar ook de gebieden van een meer bescheiden omvang.

In 2016 hebben we ons eigen merk Wooden Amsterdam opgericht met liefde voor traditioneel houtvakmanschap en onze mooie stad Amsterdam. Onze collectie varieert van keukengerei tot prachtig gelaserde decoratiestukken voor in huis of op kantoor. We gebruiken graag de symbolen van Amsterdam in onze ontwerpen en hebben groot oog voor detail. Met de focus op duurzaam geproduceerd hout, gebruiken wij alleen de beste kwaliteit voor elk product. Van modern esdoornhout, charismatische walnoot tot dieprode Padouk uit Afrika, we zijn gefascineerd door de unieke eigenschappen van alle houtsoorten die we gebruiken.

Uiteraard konden wij daardoor zelf niet achterblijven met het produceren van wereldkaarten, dus zijn we medio 2019 zelf ook begonnen met het maken van unieke wereldkaarten! Onze wereldkaarten vallen op door de prachtige details, gemaakt met de nieuwste lasertechnologie in onze studio in Amsterdam. De continenten onderscheiden zich door duidelijke contouren, gedetailleerde designs en zijn ook de landsgrenzen nauwkeurig en waarheidsgetrouw in het hout gegraveerd. En of je er nou al geweest bent, of juist nog heen wilt gaan: je favoriete bestemmingen markeer je eenvoudig op de kaart met een van de veertig zelfklevende, parelmoeren pinpoints. Heb je al meer dan 40 landen bezocht? Geen paniek! Voor de echte globetrotters onder ons leveren we extra pinpoints aan, zo is jouw unieke wereldkaart helemaal compleet!

De exclusieve wereldkaarten van Wooden Amsterdam zijn beschikbaar in hoogwaardig en duurzaam walnotenhout of eikenhout, waarbij elke landkaart een finish heeft van 5 millimeter enkelzijdig gefineerd hout. De wereldkaart is een echt designstuk en is verkrijgbaar in twee verschillende groottes: Het kleinste maatje van 150 x 75 cm is perfect voor in de gang, keuken of bij de koffietafel. De grootste maat, 216 x 108 cm, is juist een absolute must have voor in de woonkamer of op kantoor. Gemaakt van duurzaam hout waarvan de natuurlijke nerfstructuur de wereldkaart een nóg mooiere uitstraling geeft. Elke wereldkaart wordt geleverd met een magnetisch ophangsysteem en speciale houten spacers, houten afstandhouders waarmee je het geheel op 6 millimeter van de muur op te hangen is. Een bijzonder zweefeffect is het resultaat. De wereldkaart geeft op die manier diepte en contrast aan je muur, waar in huis je hem ook hangt.

De wereldkaart zelf is eenvoudig te bevestigen met een lijmpistool of boor. Om de verschillende landen en continenten precies op de juiste plek te krijgen, zit een papieren sjabloon inbegrepen. Zo hangt deze wereldkaart in no time in je huis! Mocht je moeite hebben met het ophangsysteem, bekijk dan de instructie video op het Youtube kanaal van Wooden Amsterdam.

De spraakmakende en duurzame wereldkaart is echt een eyecatcher aan je muur, hij zal dan ook zeker opvallen bij gasten en bezoekers. Aan gesprekstof geen gebrek, droom samen weg bij plekken die nog op het lijstje staan of breng herinneringen naar boven van landen die al zijn bezocht en ontdekt.

Naast dat een wereldkaart de perfecte toevoeging is aan je interieur heeft hij ook een leerzame functie. De grote wereldkaart laat kinderen namelijk op speelse wijze kennis maken met de verschillende landen en continenten. Het plannen van familie vakanties wordt met een wereldkaart ook nòg leuker. Stippel samen de route uit en bekijk welke landen, plaatsen, zeeën en rivieren jullie moeten doorkruisen om bij het land van bestemming te komen.

Het is geen verrassing dat wij helemaal fan zijn van alle natuurlijke wereldkaarten. Ze zijn werkelijk waar in elk interieur toe te passen, van slaapkamer tot keuken. Haal de wereld in huis met dit fantastisch design product. Heb jij ‘m al hangen in huis?

Free shipping and returns*

We support the environment with Trees for All

Safe and secure checkout

100% satisfaction guarantee