Topbar Icon SUMMER SALE | 15% OFF | CODE SUMMER – Signup for our newsletter and enjoy temporarily 17% off.

6 tips om je kantoor sfeervol in te richten

We spend a lot of time in the office, sometimes even more than in our own home. So surely you’d like to have a comfortable and welcoming work environment. A space that improves your productivity and creativity. Say goodbye to boring white walls and hello to an inspiring office space! Here’s how…

Ruim je bureau op

De eerste stap naar een productieve kantoorruimte is beginnen met een schone lei. Een opgeruimd kantoor maakt het prettiger om te werken, en dat zonder enige afleiding. Neem daarom je bureau eens goed onder de loep en sorteer alle voorwerpen in drie categorieën: bewaren, archiveren en weggooien.

 • Gooi onnodige zaken weg: oude papieren of plakbriefjes, lege pennen etc.
 • Archiveer belangrijke dossiers en documenten die je niet dagelijks nodig hebt.
 • Bewaar dagelijkse kantoorbenodigdheden binnen handbereik. In deze veelzijdige houten wandkast, bijvoorbeeld.

Nu alles opgeruimd is, wil je je bureau natuurlijk netjes houden. Overweeg dan enkele bureauaccessoires: een unieke geometrische pennenbakeen opbergmap voor belangrijke documenten, clips om snoeren op hun plaats te houden. Of wat dacht je van deze kwaliteitsvolle houten laptopstandaard waar je ook wat items onder kan opbergen.

Kleed de muren aan

Are the walls in your office looking bare? Wall decorations will enhance the overall mood of your space. A few family pictures or a photo of that fun work trip can make your office feel more like home. Or how about some inspirational quotes to keep you motivated.

Kunstwerken zijn ook een geweldige manier om je kantoor een persoonlijkere uitstraling te geven, en toch professioneel te blijven. Bovendien zorgt dit voor een stijlvolle achtergrond wanneer je in een videogesprek zit!

<insert photo world map and/or wood art>

Zorg voor correct licht

Het juiste licht is belangrijk in elke binnenruimte. Het zorgt ervoor dat je geconcentreerd blijft en het houdt je ogen gezond. Met name omdat we vaak worden blootgesteld aan blauw licht van computerschermen en mobiele telefoons. Ook maakt de juiste verlichting je kantoorruimte aantrekkelijker. Die typische TL-buizen voldoen gewoon niet meer. Overweeg daarom functionele, sfeervolle verlichting die je hele werkruimte opfleurt.

Afhankelijk van de ruimte, kan je kiezen voor verschillende soorten verlichting:

 • Met een tafellamp will make it easier for you to see what you’re doing while also creating a warm atmosphere.
 • Hanglampen en plafondlampen verlichten de hele ruimte op een natuurlijke manier.
 • Sfeerverlichting zoals een wandlamp en vloerlamp helpt bij het creëren van een gezellige en comfortabele omgeving.

Speel je favoriete deuntjes

Do you like listening to music while working? Whether it’s jazzy lo-fi tunes or more upbeat songs, music can keep you motivated throughout the day. You might want to look for a decent pair of headphones, so as not to bother your colleagues. However, if you have your own office you shouldn’t deny yourself the quality of your favourite songs. You don’t even need to buy an entire music installation. Your phone and an amplifier will do the trick. And with the wireless Akoestische versterker you get good tunes as well as a stunning, retro design. They would also look good in your home office.

Verfraai je vloer

If you want to make your office feel more personal and welcoming, a rug is the way to go. Not only does it reduce noise levels, it also increases comfort and adds an artistic value to your space. Some advice: opt for a low pile rug. It’ll make it easier to move around your chair and other furniture. In addition, they are easier to clean which makes us appreciate them even more.

Voeg wat groen toe

There are lots of benefits of having indoor plants. They reduce stress, increase productivity, purify the air, boost your creativity, etc. Furthermore, they become a real eye-catcher in combination with these prachtige houten plantenpotjesZet dus zeker een aantal planten in je kantoor. Je lichaam en je hersenen zullen je dankbaar zijn. 

Even if you don’t have a green thumb, there are several house plants that are low maintenance:

 • ZZ plant
 • snake plant
 • spider plant
 • succulents
 • air plants

Interested in more inspirational content like this? Sign up and get 10% off your first order!

Free shipping in the Netherlands
1% van onze inkomsten gaat naar boomplantprojecten
Betaal achteraf met Klarna
Kopersbescherming van vertrouwde winkels