Topbar Icon SUMMER SALE | 15% OFF | CODE SUMMER – Signup for our newsletter and enjoy temporarily 17% off.

Jellina's favorites

jellina detmar

@jellinadetmar

Hi! Ik ben Jellina Detmar, trotse eigenaar van een woonboerderij, blog en Instagram account @jellinadetmar. Daar plaats ik dagelijks met passie foto’s van ons eigen huis. Op deze pagina deel ik mijn favoriete interieur items van Wooden Amsterdam. Dit zijn interieur items die echt bij mij passen. Als je oog voor detail hebt, snap je helemaal wat ik bedoel!

jellina favorites houten wereldkaart op webshop wooden amsterdam

1. Houten Wereldkaart

Doordat mijn man en ik van reizen houden en al veel van de wereld hebben gezien is deze houten wereldkaart een echte eyecatcher in ons interieur! En hoe tof, hij is helemaal gemaakt van duurzaam hout en gemakkelijk op te hangen.

harmoni standing desk with a laptop

2. Harmoni

Een fijne en leuk gestylde werkplek maakt werken leuker. Als blogger zit ik vaak bij mijn werkplek om teksten te schrijven en foto’s te bewerken. Ik wissel zitten ook regelmatig af met staan en werk dan actief achter deze Harmoni stand!

jellina favorites kantoor gadgets op webshop wooden amsterdam

3. Laptop & Monitor Stand

Op dit moment werken veel meer mensen thuis. Hoe fijn is het om dan zelf ook een gave werkplek te creëren! In mijn dagelijkse leven ben ik fysiotherapeut van beroep, ik vind het daarom heel belangrijk de juiste werkhouding aan te houden. De houten laptop en monitor standaard van Oakywood zijn hier uiterst geschikt voor. Ik ben helemaal fan van deze items!

blog post image 1

4. Dual Monitor Standaard

Deze stevige double monitor stand geeft jou de perfecte hoogte voor jouw monitors. Met een verhoging van 11 cm staan je monitors op correcte ooghoogte wat resulteert in een verbeterd postuur tijdens werk. Naast het verbeteren van je houding, dat het risico op gezondheidsklachten drastisch verminderd, zorgt de monitor stand ook voor meer ruimte op je bureau.

#WoodenAtHome with @jellinadetmar

In ons interieur vind je veel (eiken) hout, zwart/wit en bruintinten terug. Deze tinten combineren we graag met al het groen van onze planten. Onze interieurstijl omschrijf ik als industrieel met robuuste en stoere items. In ons huis is hout een materiaalsoort wat je overal weer terug ziet, in de woonkamer, de keuken, badkamer én onze slaapkamer. De producten van Wooden Amsterdam passen daarom perfect in ons interieur!

 • harmoni stand up desk in birch for home office
  Harmoni Standing Desk – Birchwood
  183,95
 • walnut wooden world map compressed
 • headphone stand oak oakywood 1
  Wooden Headphone Stand – Oak
  54,95
 • monitor stand oak oakywood 1
  Wooden Monitor Stand – Oak
  109,95
 • monitor stand walnut oakywood 1
  Wooden Monitor Stand – Walnut
  137,95

Wooden Amsterdam X Jellina Detmar, dat is een hele fijne combinatie. Onze eerste samenwerking begon al begin 2017, met ons allereerste product: Trobla. We kwamen er al snel achter dat Jellina prachtig woonde in een woonboerderij in Kollum. Een indrukwekkend interieur met een industriële look, prachtige houtwerken en (héél) veel planten. Een paar maanden later gebruikte we Jellina’s woning als decor voor onze eerste fotoshoot. Inmiddels zijn daar nog twee andere shoots uit voortgevloeid en besloten we dat het tijd werd om Jellina een eigen plek binnen ons platform te geven! Laat je inspireren door Jellina’s Favorites en en creëer je eigen droomhuis.

Free shipping in the Netherlands
1% of our revenue goes to tree-planting projects
Pay later with Klarna
Buyer protection from Trusted Shops